Tampereen omat taksit

Tatsilla on Tampereen seudulla palveleva taksiyhtiö

Tatsilla on Tampereen seudulla palveleva taksiyhtiö

Tilaa sovelluksella

Hinnasto

Tilaa ennakkoon

Tampereen omat taksit

Tatsilla on Tampereen seudulla palveleva taksiyhtiö

Tatsilla on Tampereen seudulla palveleva taksiyhtiö

Suomen taksiala on kokenut suuren muutosvaiheen viime vuosien aikana.

Suomen taksiala on kokenut suuren muutosvaiheen viime vuosien aikana.

Meillä on pitkä kokemus vanhasta taksimaailmasta täällä Tampereen alueella ja halusimme yhdistää parhaat puolet sieltä perinteisestä toiminnasta sekä uudistuneesta, sovelluksia hyödyntävästä maailmasta – siksi Tampereen seudulla palveleva Tatsilla on taksin kyytiä tarvitsevalle asiakkaalle paras vaihtoehto. Matkustaessasi kanssamme, voit luottaa siihen, että kyydit toteutetaan ammattitaidolla alusta loppuun saakka. Olemme käytettävissäsi Tampereella, Pirkkalassa, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Voit tilata taksin Tampereen alueella palvelunumerostamme 0100 3040. Huomioithan että palvelunumeron kautta vastaanotettu taksintilaus ei takaa sinulle vielä palvelua, vaan saat erikseen vahvistuksen tilauksesta tekstiviestinä kun kuljettaja on tilauksesi hyväksynyt. Tatsilla ei voi aina taata saatavuutta tilataksi -tilauksiin, joten voimme hajauttaa tilataksi tilaukset kahdelle henkilöauto -malliselle taksille. Ennakkotilaukset sinun pitää tehdä kahta tuntia ennen toivottua noutoaikaa. Jos sinulla on erityisiä tarpeita kaluston tai palvelun suhteen, suosittelemme tekemään tilauksen hyvissä ajoin osoitteesta: tilaukset@tatsilla.fi

Ensiluokkaista asiakaspalvelua

Taksiyritykset voivat mainostaa palveluitaan vaikka kuinka paljon netissä ja sosiaalisessa mediassa, mutta sillä on loppujen lopuksi hyvin vähän merkitystä, jos itse tuote on huono. Meidän myymämme tuote on palvelu ja siksi meidän täytyy panostaa asiakaspalveluun merkittävästi. Ymmärrämme, että asiakkaamme pysyy asiakkaana vain jos hän saa hyvää palvelua. Tatsilla tekee yhteistyötä valtakunnallisten toimijoiden kanssa täällä omalla alueellamme. Suurimmat yhteistyökumppanimme ovat Valopilkku sekä 02 Taksi, pääset siis kulkemaan kyydissämme myös tilatessasi taksin heidän tilauskanavistaan.

Tatsilla tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita myös ekologisen matkustusvaihtoehdon 02 Taksin palvelussa: Sähkötaksi Tampere

Tunnista Tatsillan taksit

Taksialan uudistuksen myötä on markkinoilla toimii monenlaisia toimijoita. Asiakkaan näkökulmasta taksiin hyppääminen muuttui tietyllä tapaa monimutkaisemmaksi, kun eri yhtiöt laskuttavat samasta kyydistä eri summan. Myös harmaa talous on valitettavasti osittain pesiytynyt taksialalle ja valitsemalla Tatsillan tuet paikallista taksiyhtiötä joka huolehtii aina myös näistä velvollisuuksista. Olemme Taksiliiton jäsen.

Taksitolpalla tunnistat Tatsillan autot helposti punaisista sivupeileistä ja Tatsillan logosta autojen etuovissa. Kaikki brändätyt taksimme kuljettaa sinut myös taksitolpalta hinnastomme mukaisilla taksoilla, joten voit huoletta kulkea aina Tatsillan kyydissä. Tatsillan asiakkaana tiedät aina mistä maksat ja kuinka paljon. Palvelumme on ensiluokkaista ja hintamme reiluja.

Taksiyrittäjä, nyt kannattaa liittyä Tatsillan kumppaniksi!