Tatsilla on tehokas, notkea ja paikallinen kumppani taksiyrittäjille

Etsimme nyt uusia kuljettajia!

Etsimme nyt uusia kuljettajia

Tatsilla on tehokas kumppani taksiyrittäjille

Etsimme nyt uusia kuljettajia!

Etsimme nyt uusia kuljettajia

Hae meille töihin!

Työllistämme tällä hetkellä yli kolmekymmentä kuljettajaa ja kehitämme itseämme jatkuvasti olemaan Tampereen alueen paras työnantaja taksiliikenteessä. Tatsilla työllistää sekä alan vanhoja konkareita kuin taksialalla uusia kuljettajiakin. Meillä voit erikoistua myös premiumpalvelun kuljettajaksi, työskentelemään ekologisen palvelumme ammattilaisena sähköauton ratissa tai palvelemaan asiakkaitamme Tampere Pirkkalan lentoasemalla.

Tatsilla on kasvava yritys ja haluamme muuttaa taksialaa yhä paremmaksi. Teemme töitä sen eteen, että tulevaisuudessa ala olisi työntekijöille entistäkin parempi ja asiakkaat saisivat yhä parempaa palvelua. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme uusia, asiakaspalveluhenkisiä ja kehityskykyisiä työntekijöitä. Huippuluokkainen kalusto, oma kyytijärjestelmä ja parhaat tilauskanavat mahdollistavat tehokkaan työskentelyn, joka tarkoittaa kuljettajillemme parempaa palkkaa ja asiakkaille sujuvia sekä joustavia palveluita.

Työntekijä ja asiakas ovat toimintamme kulmakiviä. Jokainen työntekijämme otetaan vahvasti tiimiin mukaan ja hän on omalla toiminnallaan tärkeässä roolissa rakentamassa brändiämme. Kuskimme pääsevät aidosti vaikuttamaan toimintaamme ja omalta osaltaan kehittämään taksialan toimintaa.

Arvostamme aiempaa kokemusta ja osaamista alalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys, sillä oikealla asenteella ja hyvällä ajotaidolla voi päästä jo pitkälle.
Hae siis töihin yhteen alan johtavista yrityksistä Tampereella – Tatsillan rattiin. Haemme jatkuvasti uusia lupauksia sekä vanhoja konkareita. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla tai soita Carla Vehmasaholle numeroon 050 5518 221. Lisäinfoa Tatsillasta ja taksinkuljettajan työstä saat Teemu Kanervalta joka toimii kouluttajana meillä Tatsillassa. Teemulle voit soittaa arkisin klo 9-16 numeroon 040 7054 366.

Ensiluokkaista asiakaspalvelua

Ensiluokkaista asiakaspalvelua