Tatsilla on notkea yhteistyökumppani taksiyrittäjille!

Etsimme joukkoomme myös uusia kuljettajia!

Kumppaniksi

Tatsilla tarjoaa käyttöösi markkinoiden kustannustehokkaimman tilausvälitysjärjestelmän sekä omat ja valtakunnaliset tilauskanavat. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, olet tervetullut käymään toimistollamme Tampereella. Puhutaan kumppanuudesta tarkemmin! Voit myös kysyä lisätietoja ottamalla yhteyttä Janne Välimaahan, soittamalla numeroon 0400 314 373  tai sähköpostitse info@tatsilla.fi.

 

Välityspalvelun hinnasto (alv 0%):

 

Hinnastomme taksiyrittäjille muuttuu marraskuun 2022 aikana!

 

Julkaisemme uuden hinnaston täällä 1.12.2022

 

 

 

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia kuljettajia! Työllistämme tällä hetkellä yli kolmekymmentä kuljettajaa ja kehitämme itseämme jatkuvasti olemaan Tampereen alueen paras työnantaja taksiliikenteessä. Tatsilla työllistää sekä alan vanhoja konkareita kuin taksialalla uusia kuljettajiakin. Uusille kuljettajille korvaamme aina ammattiajoluvan hakemisesta koituvat kulut. Meillä voit erikoistua myös premiumpalvelun kuljettajaksi tai työskentelemään ekologisen palvelumme ammattilaisena Teslan ratissa. Jos olet kiinnostunut työskentelemään yhdessä taksialan johtavista yrityksistä, lue lisää alta ja lähetä meille hakemus ja kysy lisää!

Hae meille töihin!

Tatsilla on kasvava yritys ja haluamme muuttaa taksialaa yhä paremmaksi. Teemme töitä sen eteen, että tulevaisuudessa ala olisi työntekijöille entistäkin parempi ja asiakkaat saisivat yhä parempaa palvelua. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme uusia, asiakaspalveluhenkisiä ja kehityskykyisiä työntekijöitä. Huippuluokkainen kalusto, järjestelmät ja kanavat mahdollistavat tehokkaan työskentelyn, joka tarkoittaa kuljettajillemme parempaa palkkaa ja asiakkaille sujuvia sekä joustavia palveluita. 


Työntekijä ja asiakas ovat toimintamme kulmakiviä. Jokainen työntekijämme otetaan vahvasti tiimiin mukaan ja hän on omalla toiminnallaan tärkeässä roolissa rakentamassa brändiämme. Kuskimme pääsevät aidosti vaikuttamaan toimintaamme ja omalta osaltaan kehittämään taksialan toimintaa.

Arvostamme aiempaa kokemusta ja osaamista alalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys, sillä oikealla asenteella ja hyvällä ajotaidolla voi päästä jo pitkälle. Me myös koulutamme uudet kuskimme tarkasti. Meidän joukossamme uudetkin kuskit pääsevät oppimaan ja kehittymään nopeasti.

Hae siis töihin yhteen alan johtavista yrityksistä Tampereella – Tatsillan rattiin. Haemme jatkuvasti uusia lupauksia sekä vanhoja konkareita. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla tai soita Carla Vehmasaholle numeroon 050 5518 221.

Tarjoamme laadukkaan tilausvälitysjärjestelmän käyttöösi – ota meihin yhteyttä, ja keskustellaan lisää mahdollisesta kumppanuudesta!

Tavoitat meidät täältä