Tatsilla on tehokas, notkea ja paikallinen kumppani taksiyrittäjille

Etsimme nyt uusia kuljettajia, klikkaa itsesi taksikouluun

Taksiyrittäjä, nyt kannattaa liittyä Tatsillan kumppaniksi!

Tatsilla tarjoaa käyttöösi markkinoiden kustannustehokkaimman tilausvälitysjärjestelmän sekä omat ja valtakunnalliset tilauskanavat. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, olet tervetullut käymään toimistollamme Tampereella. Puhutaan kumppanuudesta tarkemmin! Voit myös kysyä lisätietoja ottamalla yhteyttä Janne Välimaahan, soittamalla numeroon 0400 314 373  tai sähköpostitse info@tatsilla.fi.

 

TATSILLAN VÄLITYSPALVELUT TAKSIYRITTÄJILLE:

  Tatsillan oma kyydinvälitysohjelma

  TaxiCaller käyttöohjeet ja vapaaehtoinen koulutus​

  Tatsilla Call Center kautta tilatut kyydit​

  Tatsilla sovelluksella tilatut kyydit

  Valopilkku tilauksien priorisointi

  02 Taksi -palvelun kautta tilatut kyydit

  Tolppaoikeus Tampere-Pirkkala lentoasemalla **

  Tatsilla, Tatsilla Business ja Sähkötaksi Tampere brändit

  Yrittäjätuki ja koulutuspalvelut

 Paikallinen ja notkea yhteistyökumppani

 

Kokonaiskyydinvälityksen hinta taksiyrittäjille​ 135€/kk/auto + provisiot *​

 

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.​

Eri välityspaketteja voidaan tarvittaessa yrittäjälle räätälöidä ja pilkkoa osiin.

Tatsilla brändin näkyminen takseissa on vapaaehtoista.​
* 11% provisio alv0% liikevaihdosta + mahdollinen maksuliikenneprovisio 2% .​ Jos välitettyjen kyytien liikevaihto autolla ylittää 2000€/kk, laskee kyseisen kuukauden provisio 9%:iin.​ Valopilkkutilauksien provisio normaalin Valopilkku Oy:n hinnaston mukaisesti.
​** Kaikki autot merkitään noin 10 X 15cm tarralla.

 

Hae meille töihin!

Käy tutustumassa taksinkuljettajien koulutukseen Tampereen alueella - Taksikoulu.fi

Työllistämme tällä hetkellä yli kolmekymmentä kuljettajaa ja kehitämme itseämme jatkuvasti olemaan Tampereen alueen paras työnantaja taksiliikenteessä. Tatsilla työllistää sekä alan vanhoja konkareita kuin taksialalla uusia kuljettajiakin. Meillä voit erikoistua myös premiumpalvelun kuljettajaksi, työskentelemään ekologisen palvelumme ammattilaisena sähköauton ratissa tai palvelemaan asiakkaitamme Tampere Pirkkalan lentoasemalla.

 

Tatsilla on kasvava yritys ja haluamme muuttaa taksialaa yhä paremmaksi. Teemme töitä sen eteen, että tulevaisuudessa ala olisi työntekijöille entistäkin parempi ja asiakkaat saisivat yhä parempaa palvelua. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme uusia, asiakaspalveluhenkisiä ja kehityskykyisiä työntekijöitä. Huippuluokkainen kalusto, oma kyytijärjestelmä ja parhaat tilauskanavat mahdollistavat tehokkaan työskentelyn, joka tarkoittaa kuljettajillemme parempaa palkkaa ja asiakkaille sujuvia sekä joustavia palveluita. 

 

Työntekijä ja asiakas ovat toimintamme kulmakiviä. Jokainen työntekijämme otetaan vahvasti tiimiin mukaan ja hän on omalla toiminnallaan tärkeässä roolissa rakentamassa brändiämme. Kuskimme pääsevät aidosti vaikuttamaan toimintaamme ja omalta osaltaan kehittämään taksialan toimintaa.

Arvostamme aiempaa kokemusta ja osaamista alalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys, sillä oikealla asenteella ja hyvällä ajotaidolla voi päästä jo pitkälle. 
Hae siis töihin yhteen alan johtavista yrityksistä Tampereella – Tatsillan rattiin. Haemme jatkuvasti uusia lupauksia sekä vanhoja konkareita. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla tai soita Carla Vehmasaholle numeroon 050 5518 221. Lisäinfoa Tatsillasta ja taksinkuljettajan työstä saat Teemu Kanervalta joka toimii kouluttajana meillä Tatsillassa. Teemulle voit soittaa arkisin klo 9-16 numeroon 040 7054 366.

Taksiyrittäjä, haluatko lisää tehoa yritykseesi – ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää mahdollisesta kumppanuudesta!

Tavoitat meidät täältä